Hoger in Google door Hulp Met Marketing - logo

Online Marketing Seminar door IMU [Terugblik]

30-03-2018 | Evenementen

Danny Moons bij online marketing event imu.nl

Twee dagen vol inspiratie, online marketing trends en gezelligheid. Een bijeenkomst van ruim 200 ondernemers die willen knallen met online marketing. Een fijne locatie met goede koffie! Dit alles georganiseerd door de IMU.

De organisatie noemde hun seminar “Hét online marketing evenement van Nederland” en ik denk dat ze goed in de richting zitten.

Nee, ik ben niet ingehuurd of gedwongen om iets te schrijven over dit evenement, maar ik wilde mijn ervaring graag met jou delen. 😉

Danny Moons bij online marketing event imu.nl

Oeps… “Even pijlen wat men van het evenement vindt”

Dag 1 van het evenement

Zoals gewoonlijk, was ik veel te vroeg. Gelukkig was er een grote ontvangstruimte met meer dan genoeg koffie en lekkernijen. Met zoveel ondernemers en marketeers was het natuurlijk niet moeilijk om aanspraak te vinden. Zo gezegd, zo gedaan..

Tonny Loorbach, oprichter van de IMU, opende het seminar met een leuk praatje en daagde ons uit zoveel mogelijk handen te schudden. Maar dat was niet alles… Tonny daagde hij ons later nogmaals uit, maar nu om iedereen te knuffelen. Awkward? Nee joh!

internet marketing universiteit seminar online marketing

Dit waren de sprekers van dag 1:

  • Marco Derksen (Marketingfacts) over de digitale transformatie
  • Tonny Loorbach (IMU) over webpsychologie
  • Sanny Verhoeven (Sanny Zoekt Geluk) over videomarketing
  • Barrie Höster (ContentKing) over zoekmachine-optimalisatie
  • Mystery Act, een magische afsluiting

Ik was net zo nieuwsgierig als jij bij het lezen van “Mystery Act”. Het was een waanzinnig leuke afsluiting van de dag door een geweldige ondernemer.

De verbazing was groots, net als het applaus.

Het magische einde werd door niemand minder dan Goochelaar Alex Buijk. Hij toverde papiersnippers om in een volledige website, ontsnapte uit handboeien en nam ons mee in zijn marketing funnel.

alex buijk magische afsluiting online marketing event

Dag 2 van het evenement

Ja.. Ik was weer te vroeg en genoot weer van heerlijke koffie. Een ideaal moment om even snel te netwerken en me voor te bereiden op nog vijf sprekers. Deze dag beloofde erg leerzaam te worden op zowel marketing- als persoonlijk vlak.

Dit waren de sprekers van dag 2:

Tijdens de uitleg van Albert Sonnevelt stonden we met 200 man binnen no-time te squatten om ‘even wakker te worden’. Na de lunch kregen we mini legertraining. Kortom, alle hapjes werden er ter plekke afgetraind.

Na alle informatie was het dan toch echt tijd om een biertje te drinken met uiteraard nog wat hapjes. Dit leverde meerdere leuke gesprekken op met een leuk resultaat…!

Over <a href="https://www.hulpmetmarketing.nl/auteur/danny-moons/" target="_self">Danny Moons</a>

Over Danny Moons

Als SEO expert en webdesigner werk ik dagelijks aan het hoger laten scoren van websites in Google. Soms door het verbeteren van een website, maar meestal door het neerzetten van een compleet nieuwe website die voldoet aan de regels van Google. Ik vind het leuk om nieuwe concepten te ontwikkelen en mezelf uit te dagen met het blijven verbeteren van mijn design skills. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik waarschijnlijk gitaar aan het spelen of van de natuur aan het genieten.

Recente blogs

WordPress 6.2: een nieuwe en verbeterde ervaring

WordPress 6.2: een nieuwe en verbeterde ervaring

WordPress heeft onlangs versie 6.2 uitgebracht en deze heeft enkele nieuwe en verbeterde functies. In deze blogpost bespreken we de belangrijkste kenmerken van deze update en wat ze voor jou kunnen betekenen. Site editor verbeterd Een van de belangrijkste kenmerken...

AI Copywriting: De Toekomst van Online Contentcreatie?

AI Copywriting: De Toekomst van Online Contentcreatie?

In het digitale tijdperk waarin we leven, wordt het belang van effectieve en aantrekkelijke content steeds groter. Als bedrijf wil je opvallen in de online wereld en je doelgroep bereiken met boeiende en relevante informatie. AI Copywriting, het gebruik van...

Missie 2022: de weg naar groenere websites

Missie 2022: de weg naar groenere websites

In 2022 ga ik me met Hulp Met Marketing focussen op het ontwikkelen van groene websites: razendsnelle, lichte websites met een zo klein mogelijke negatieve impact op het milieu. Dat ga ik doen door samen met andere website-experts Wordpress uit elkaar te trekken en in...

Heeft internetsnelheid effect op je pagespeed score?

Heeft internetsnelheid effect op je pagespeed score?

Website snelheid is de laatste tijd een hot-topic, zeker onder SEO specialisten en website bouwers. Sinds Google’s Core Web Vitals zijn gelanceerd, is de snelheid van jouw website namelijk een actieve ranking factor. Dat betekent dat het hebben van een hele snelle...

Dit is TikTok en zo zet je het in als bedrijf

Dit is TikTok en zo zet je het in als bedrijf

Misschien heb je er wel eens over gehoord, heb je er filmpjes van gezien, of zit je er zelf op: TikTok. Deze razend populaire social media app heeft de afgelopen tijd een enorme vlucht in bekendheid gekregen en is om die reden een belangrijke speler in de digitale...

Hulp nodig met je website?