Hoger in Google door Hulp Met Marketing - logo

Hulp met marketing: waar kan ik jou mee helpen?

16-02-2018 | Online Marketing

Online Marketing biedt zoveel mogelijkheden dat je door de online bomen het bos niet meer ziet.
Je wilt groeien, maar hebt geen idee welke kanalen en tools je hiervoor kunt gebruiken.

Je wilt online marketing hulp.

Herken jij je hierin? Lees dan meer over hoe ik jou kan helpen met online marketing en hoe we samen jouw doelen bereiken.

Hulp Met Marketing?

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Danny en heb hulpmetmarketing.nl opgezet met 1 doel: jou helpen met online marketing, zodat jij dichter bij jouw succes komt en doelen snel bereikt. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het al moeilijk is om te bepalen welke kanalen en tools je wilt gebruiken om jouw doelen te behalen. Ik help je graag met kiezen en jouw plan uitstippelen.

Als je deze stappen al voorbij bent, maar simpelweg meer groei wilt zien, kan ik je ook verder helpen.

Kopje koffie doen om samen te kijken naar de mogelijkheden?

kopje koffie bij hulp met marketing

Hoe kan ik jou helpen met online marketing?

Voor ik vertel wat ik doe, leg ik je eerst uit hoe ik je kan helpen.

 • Analyse & Advies
 • 1-op-1 begeleiding
 • Online Marketing overnemen
 • Een geoptimaliseerde website bouwen

Soms is ‘even kijken’ en conclusies trekken al genoeg om verder te kunnen. Ik kijk graag naar jouw statistieken en wat je al doet qua online marketing. Natuurlijk geef ik je daar gelijk advies bij, zodat je direct aan de slag kunt. Alleen advies nodig? Leg me jouw situatie even uit en je krijgt direct antwoorden. Je kunt naar Hilversum komen, maar ik kan ook naar jou toe reizen. Uiteraard kunnen we ook gewoon bellen, mailen, appen en skypen 🙂 .

1-op-1 begeleiding. Wil jij samen gaan knallen en snel groeien? Of je nu meer wilt leren over één specifiek onderdeel van online marketing of samen wilt werken aan jouw nieuwe online marketing strategie, het kan allemaal.

Samen sta je sterk!! 🙂

Het begeleidingstraject wordt volledig afgestemd op jouw wensen en jouw doelen.

Liever jouw online marketing uitbesteden? Ik neem het graag van je over in delen of in z’n geheel. Zo heb jij geen zorgen meer over het bereiken van de doelgroep. Jij blijft je focussen op jouw business en ik zorg ervoor dat je meer en meer mensen bereikt, leads genereert en meer verkoopt.

Tot slot kan ik je helpen jouw website te optimaliseren. Ik kan je adviezen geven, maar ook een volledig nieuwe website maken en deze optimaliseren voor vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Mijn online marketing diensten

Benieuwd naar de onderdelen van online marketing waarmee ik jou kan helpen? Het overzicht vind je hier. Wil je direct wat meer weten? Lees dan verder :-).

Een geoptimaliseerde website

Een nieuwe website die geoptimaliseerd is op vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo, een hele mond vol! Het zijn dan ook wel factoren die veel invloed hebben op het aantal bezoekers dat jouw website trekt. Ik help je graag met een nieuwe website, zodat jij je doelgroep kunt bereiken en relevante bezoekers trekt.

Het is leuk wanneer je veel bezoekers trekt, maar zijn deze ook relevant?

Samen zorgen wij ervoor dat er een website komt die naadloos aansluit bij jouw doelgroep en dat zij precies op jouw website kunnen vinden wat ze nodig hebben. Natuurlijk beginnen we het traject met een gezellige meeting waarbij we jouw doelen in kaart brengen. Vanuit daar gaan we verder.

Google Analytics

Als je een website hebt, wil je natuurlijk weten wat er op en met de website gebeurt. Daarvoor is Google Analytics de perfecte tool. Dit kan ik voor je doen met Google Analytics:

 • Dashboard inrichten om belangrijke gegevens snel weer te geven
 • Standaard en custom rapportages: ik meet precies wat jij wilt weten
 • Conversies bijhouden
 • Op basis van data jouw website verbeteren (of advies geven)

Zoekmachine-optimalisatie: SEO

Vet!! Je hebt een mooie website die laat zien wat jij doet en past bij jouw stijl. Maar… heb je ook bezoekers? Ben je wel vindbaar in zoekmachines? Nee? Dan heb je een probleempje.. Zal ik eens naar je website kijken? Ik maak een korte analyse en geef je een aantal tips om direct beter vindbaar te worden. Ik kan ook je gehele WordPress of Phoenix website omgooien. Dit kan ik voor jou doen:

 • SEO-audit: korte analyse met tips om beter vindbaar te worden
 • Uitgebreide analyse met een uitgebreid advies
 • Jou trainen een SEO Baas te worden
 • On Page SEO uitvoeren: jouw pagina’s en content optimaliseren
 • Content creatie: heb je blogs of teksten nodig? Ik schrijf graag!

Google AdWords: Search Engine Advertising (SEA)

Een snelle boost voor jouw website met relevante bezoekers of meer leads genereren? Wellicht is Google AdWords wat voor jou! Hiermee kun je adverteren in Google op zoekwoorden die relevant zijn voor jou. Kortom, je kunt de perfecte bezoeker naar je website krijgen. Je moet alleen wel weten hoe het werkt, anders betaal je veel geld voor niks. Hier kan ik je mee helpen. Ik kan jouw AdWords campagnes beheren of ik train je, zodat je het zelf kunt doen.

Met de juiste targetig, bereik je jouw perfecte nieuwe website bezoekers.

Social Media Marketing

Jij wilt verbinding met je doelgroep en een groot online bereik, toch? Wanneer je vertrouwen hebt opgebouwd en je bereik groot is, zul je ook grootse resultaten behalen. Het moeilijke met Social Media is dat er veel kanalen zijn en iedereen met internet een profiel kan aanmaken.. Hoe ga je dan nog opvallen tussen al jouw concurrenten en hoe krijg je volgers? Tjaa, dat is per business verschillend natuurlijk ;-). Ik heb inmiddels verschillende klanten binnen verschillende branches geholpen, variërend van damesmode tot aan speciaalbier tot aan bedrijfsuitjes. Kortom, ik geef je graag advies, training of ik neem jouw Social Media zorgen uit handen.

Laten we socializen om jouw Social Media succes te bereiken 🙂 .

Ben ik iets vergeten? Vast wel..! Ik heb in ieder geval heel veel zin om jou te helpen met online marketing. Als je andere vragen hebt over online marketing, ben je meer dan welkom om eens te praten. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen. Misschien stel jij wel de vraag waar ik geen antwoord op heb, maar maak je niet druk! Ik zorg er wel voor dat ik een antwoord vind 🙂 .

Recente blogs

Google Page Experience algoritme update komt in 2021

Google Page Experience algoritme update komt in 2021

Google kondigde op 28 mei aan dat er een nieuwe grote Algoritme update aankomt in 2021 die gericht is op de gebruikerservaring op websites: Page Experience. Google geeft al jaren signalen af dat het belangrijk is dat website bezoekers een goede ervaring hebben. Met...

Zo maak je jouw website veilig

Zo maak je jouw website veilig

De veiligheid van een website is van groot belang en wordt steeds belangrijker. Toch zijn veel websites niet veilig. Misschien is jouw website ook wel onveilig, maar geen zorgen! Na het lezen van deze blog kun je jouw website eenvoudig dicht timmeren en zorgen dat...

Instagram 2019 [Complete handleiding voor beginners]

Instagram 2019 [Complete handleiding voor beginners]

Een complete handleiding voor iedereen die helemaal nieuw is op Instagram. Instagram is een snel groeiend social media platform met ruim 4,1 miljoen gebruikers in Nederland. Maarliefst 2,1 miljoen gebruikers zijn dagelijks online met hun Instagram profiel. Voor jou...

Een goede website structuur maken is belangrijk voor SEO

Een goede website structuur maken is belangrijk voor SEO

Websites zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Dagelijks worden er vele websites uit de grond gestampt, waardoor het moeilijk wordt om op te vallen. Echter hebben veel hedendaagse één ding gemeen: ze hebben een slechte structuur wat heel...

Zo kies je in 2019 kleuren voor je website die bezoekers vasthouden

Zo kies je in 2019 kleuren voor je website die bezoekers vasthouden

Je kunt er maar beter in zo’n vroeg mogelijk stadium mee beginnen: kleuren kiezen voor je website. Webdesign kleuren zijn een belangrijk onderdeel van je brand. Ze komen terug in je logo, in je teksten, afbeeldingen en in het design van je website. De kleuren die je...

Handleiding lokale SEO 2019

Handleiding lokale SEO 2019

Lokale zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker. Toch hebben veel bedrijven weinig of geen aandacht besteed aan deze belangrijke marketingmaatregel. Maar hoe belangrijk is lokale SEO om je bedrijf beter bekend te maken en meer omzet te genereren? En wat is...

Hulp nodig met je website?