Het geheime leven van geld
Een mix tussen cabaret & een college tour

Het geheime leven van geld

Geld, je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig. In het geheime leven van geld belicht Michael Keet het serieuze onderwerp ‘geld’ op humoristische wijze. Het belooft een avondje gieren van het lachen terwijl je ook nog eens meer leert over geld.

Het geheime leven van geld

Over de show

Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Voor iedereen met een interesse in geld en zin heeft in een leuke avond!

Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Voor iedereen met een interesse in geld en zin heeft in een leuke avond! Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Voor iedereen met een interesse in geld en zin heeft in een leuke avond!

Ontvang 2 gratis boeken bij je tickets

Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. 

Het geheime leven van geld
Het geheime leven van geld

Tickets & info

21

Oktober

Theater de schalm

Veldhoven

14

November

Theater de Ruchte

Someren

20

Januari

Theater Markant

Uden
Het geheime leven van geld
Het geheime leven van geld
Het geheime leven van geld
Bekijk mijn social media

Over spreker Michael Keet

Michael Keet, in zijn tienerjaren geen hoogvlieger op school. Sterker nog hij is verschillende keren van school gestuurd. Zonder opleiding of relevante werkervaring zag zijn toekomst er niet rooskleurig uit. Hij kreeg de stempel “kansarme jongere” toebedeeld toen hij 21 was. Michael kreeg de kans om weer naar school te gaan. Deze kans heeft hij gegrepen. Motivatie, energie en drie jaar avondschool bracht hem zijn HBO diploma en studeerde hij bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Op zijn dertigste was hij eindverantwoordelijke financiën van een bedrijf met meer dan 400 medewerkers in dienst. Wie had dat gedacht? Michael realiseerde zich dat zijn mindset een van de krachtigste dingen was die hij bezat.

Na 13 jaar verruilde Michael zijn loopbaan voor ondernemerschap. Met ‘gezond boeren verstand’ en passie richtte hij een administratiekantoor op en ontwikkelde een online boekhoudpakket. Het ondernemen bleek toch anders te lopen dan gedacht. Zijn inkomen halveerde, schulden kwamen om de hoek kijken.

Het gekke was dat tijdens zijn loopbaan Michael geldstress ervaarde. Op het moment dat Michael met de rug tegen de muur stond voelde hij totaal geen geldstress. Een vreemde gewaarwording. Zijn mindset tov geld was veranderd en bracht hem nieuw perspectief. Hij combineerde zijn financiële en mindfulness expertise en creëerde Moneyfulness. Zijn boek “Moneyfulness” is in 2020 uitgegeven in de Verenigde Staten. Op basis van zijn boek, ervaringen en verhalen van is deze show samengesteld.